Direct naar content

Innovatief in bedrijfskleding

HD handel

De basis voor HD Handelsonderneming BV uit Twente is gelegd in 1981.

Het werd opgericht onder de naam HD Dienstverlening BV en kende toen nog twee disciplines: schoonmaak én handel. Wij, Michel Riphagen en Robert Herr, waren al langere tijd werkzaam voor de organisatie toen ons de mogelijkheid werd geboden om de handelstak over te nemen. Daar hoefden wij niet lang over na te denken. In 2007 tekenden wij het officiële eigendomsbewijs en sindsdien doen we er alles aan om dit bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dat doen we vooral door onze sterke focus op service, vakmanschap en innovatie. Niet voor niets claimen wij ‘de partner van het bedrijfsleven’ te zijn.

Wat mag je verwachten?

HD Handel is een volledig zelfstandige en onafhankelijke handelsonderneming.

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in bedrijfskleding, veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Meer recentelijk zijn daar reinigingssystemen, schoonmaakartikelen en disposables aan toegevoegd.

Zoals je van een organisatie met een hoog service niveau mag verwachten, bekijken wij regelmatig op welk punt wij onze klanten nóg meer tegemoet kunnen komen. Dat bleek vooral te liggen in het specialistische werk. Denk hierbij aan semi orthopedische aanpassingen, zoals het opmeten en produceren van veiligheidsschoenen, maar ook het aanmeten van otoplastieken (oordoppen) op locatie.

Onze service

Een ander aspect van onze service die hoog gewaardeerd wordt, is het organiseren van ‘pas dagen’ en het aanmeten van otoplastieken.

Kleding kan dan naar wens gepast worden, zodat je zeker weet dat het ook goed zit. Alle bestellingen komen in ons systeem, waardoor je bestelhistorie inzichtelijk is.

Tot slot bieden wij onze embleemservice en het aanmeten van otoplastieken aan.  Doordat wij dit in eigen huis aanbieden én een grote voorraad hebben, kunnen klanten in veel gevallen wachten op hun bestelling of gelijk worden aangemeten. En dat is makkelijk voor alle partijen!

Denken, doen en daadkracht van HD heeft geleid tot lagere kosten!

Bé van der Weide, contactpersoon van Royal Wagenborg

Geïnteresseerd? Laten we praten!